Kuten "Tehtävän kesto"-laskurista näkee, tehtävä Pekingissä on päättynyt. Takana on maan ja taivaan väliltä kokemuksia sekä elämää joka todella on ihmisen parasta aikaa. Lopputekstit alkavat pyöriä ruudussa ja aletaan varovaisesti miettimään että mitäs sitten? Puolitoista vuotta Pekingissä meni hävyttömän nopeasti ja siellä on pakko päästä vielä käymään. Niin hyvin se miuta loppujen lopuksi kohteli.

Käytännössä on mielettömän hienoa saada yksi asia loppumaan. Voi hetkeksi pysähtyä miettimään oppimaansa ja aloittaa hyvillä mielin uutta. Tämä blogi ei varmasti viestittänyt juuri mitään siitä mitä oon 18kk aikana kokenut ja miten miulla oikeesti on menny. Hyvä niin, koska kuitenkin nautin eniten siitä jos joskus voin kertoa parhaat jutut kasvotusten.

Hyvin levätyn joululoman jälkeen on siis aika aloittaa jotain uutta ja tällä kertaa se on tehtävä noin 1500 kilometrin päässä etelässä. Uusi ovi on auennut ja se vie taas kohti uusia seikkailuja. Tervetuloa seuraamaan niitä osoitteessa http://chengdujani.vuodatus.net.


Kiitos teille kaikille 1974 uniikille kävijälle jotka olette tehneet 14043 sivulatausta näiden 18kk aikana. Kiitos ja näkemiin. Kommentointi on aina piristänyt ja aiheuttanut bloginpäivityksen aikaansaamattomuuteen liittyvää loputonta itsekritiikkiä. Toivottavasti näette tunnelin päässä saman kuin minä.