Kesän olympialaisia odotellaan kovasti ja lippuja katsomoon on arvottu kiinalaisille nyt jo kahteen otteeseen. Ulkomaalaisille lippukauppaa ei ole vielä avattu. Itse nukuin ensimmäisen lippuarvonnan ohi ja hädin tuskin muistin joulukuussa osallistua toiseen vaiheeseen. Onneksi osallistuin, koska tänään töpsähti sähköpostiin tän tyyppistä:

"We would like to thank you for your interest in applying for Beijing 2008 Olympic and Paralympic Games tickets. We are pleased to confirm that you have secured your place at some or all of your selected sessions after a random selection on the over subscribed sessions."
 
Sport Date/Time Price Quantity
Beach Volleyball 2008-8-9, 18:00-23:50 50.00 4

Grand Total:  ¥200.00

Elikkä kun olympialaiset alkaa 8.8.2008 ni seuraavana päivänä meikä ja kolme onnekasta ystävää pääsee paikan päälle alkueriin tarkistamaan mikä on beachvolleytyttöjen rasvaprosentti. Toivottavasti oman kylän tytöt Emilia ja Erika on siellä kanssa. Hintaa lipuille tuli siis vähemmän kuin Giggling Marlinin lauantaisisäänpääsylle eli alle 5€/piletti. Ja kisapaikalle Chaoyangin puistoon on muutaman kilometrin kävelymatka eli ruuhkaan ei tarvii jumittua.