Oon yrittäny pakonomaisesti ratkaista pientä kahviongelmaa: Miten tänne saisi hyvän kahvinkeittimen ja juhlamokkaa? Töissä on kyllä kahvinkeitin ja joku tuo aina töihin Suomesta kahvia. Siis työpäivät on turvattu. Kotona on pikakahvia ja espressoa ja kämpän alakerrassa on SPR Coffee -kahvila (kahvi suomen hinnoissa eli melkein 2€/muki). Niillä kyllä pärjää mutta kahvinkeitin tekisi olon paljon kotoisammaksi.

Kahvinkeittimen saisi helposti. Hyväkin kahvinkeitin on mahdollinen. Ongelma näin pihille miehelle syntyy siitä, että kiinalaiset ei juo kahvia -> niitä ei myydä paljoa -> ne on kalliita. Suomessa voi saada alle 10€ kahvinkeittimen (Kiinassa tehty?) joten täällä automaattisesti olettaa että alle vitosella se on saatava. Eipä saa, 10€ pöhisijöitä löytyy ainakin Internetistä tilaamalla mutta paikalliset tietää kertoa että siinä on riskinsä ja ei sellaset välttämättä tuu ehjänä ees kotiin. Liikkeessä on noita kympin kiukaita näkyny, mutta pannut on sen kokoisia että riittää ainoastaan omaan aamukahviin. Hyviä keittimiä - tai ainakin kalliita - löytyy ainakin 500€ asti mutten sellaistakaan lähtisi ostamaan. Nyt pitäisi vaan löytää järkevänhintainen oikea Moccamaster, koska sellaiselle olisi käyttöä Suomeen paluun jälkeenkin.

Vaikka keittimen saisikin, niin mistä saa juomakelpoista kahvia. Paikalliset ei edelleenkään ymmärrä kahvista mitään ja ne jois varmaan lämmintä kokistakin kahvina. Starbucks voisi olla paras arvaus jos ei suomalaiset ystävällismieliset ihmiset ala sitä tänne kantamaan. Ja suodatinpussit vielä, myydäänköhän niitäkään ihan joka kaupassa...